Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

クリスマスクルーズ ~ Pre-Christmas Cruise

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

keskiviikko 17. marraskuuta 2010

クリスマスクルーズ ~ Pre-Christmas Cruise

Jeeh, käytiin siis pikkujouluristeilyllä sunnuntaista maanantaihin! Täytyy myöntää, että vähän tuntuu turhalta (ekologisesti, ajallisesti ja rahallisesti...) nuo tuommoset risteilyt, joissa ei pääse ees maissa käymään, muttahh kivaa oli silti!↑ Tää onkin sitten ainut kuva mitä mulla on koko reissusta... Ja tääkin on otettu menomatkalla bussissa Jyväskylästä Turkuun! :-D Miun hyttikaverit: Anne, Jaana ja Suvi! ^__^↑ Hahaa, sain tämmösen! :-D Meillä oli teemana glamour, ja jokaisessa bussissa, joita oli kolme, palkittiin yksi parhaana pukeutujana. Eipä mulla nyt mun koko asusta oo ittelläni kuvaa, mut voin kertoo, et ei se nyt niin kummonen ollut; vähän enemmän meikkiä normaaliin verrattuna ja tukka kiharalla... ;-D Sitä se on kun tuomarit on tuttuja... ;-))


Risteily meni kokonaisuudessaan oikein mukavasti, ja saatiin hintaan nähden melko kivat hytitkin ysikannelta! Oli kivaa siellä puutua ilmaisia elokuvakanavia katsellen bileillan jälkeisenä aamuna. ;-p Laivana meillä oli Silja Europa, joka oli kyl isompi mitä meidän syyslomamatkan Vikingin paatti. Oikein kiva laiva~ Oli tanssipelitkin ja kaikki, wohoo!

Paluumatka ei alkanut ihan niin kivasti, sillä melkein heti kun lähdettiin satamasta, ajoi meidän bussin kylkeen henkilöauto. Kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut, eikä autotkaan ihan kasaan menneet. :-p Sen verran tuli lommoa meidän bussiin, että etuovi ei enää auennut ollenkaan; onneksi oli kuitenkin takaovi.


Eilen ja tänään onkin ollut sit heti kiireistä lomailun perään, sillä oon ollut töissä kokouspalveluhommissa meidän koululla. Joku aika sitten aula- ja kokouspalvelujen edustaja tuli kysymään multa, et haluisinko tehdä joitakin ekstrausvuoroja restonomipalveluille. Tokihan mää haluan! Vielä kun työpaikka on ihan yhtä lähellä kuin koulukin; noin kolme minuuttia kävellen mun kämpiltä. :-p Oli kyl kivaa tehdä näitä tän hetkisen oman alan hommiakin! Kaikkeen sitä mukaan pääsee, kun on ollut ahkera ja aktiivinen opiskelija! :-))


Tänään kävin lisäksi kv-palveluiden järjestämässä blogikoulutuksessa! Hee, ei siellä kyllä hirveesti mitään uutta tullut. ;-) Normaalisti vaihtoajasta tulisi tehdä vaihtoraportti ulkomaanopintojen päätyttyä, mutta nykyään meillä JAMKilla saa korvata sen englanninkielisellä vaihtoblogilla! No tottakai mää haluan semmoista kirjoittaa! Aloitin jo blogin osoitteessa http://blogit.jamk.fi/kimchiland/ - tää tulee olemaan siis englanniksi ja sisältämään vain vaihtoon liittyviä kirjoituksia. Tuon lisäksi tuun toki kirjoittelemaan vaihdon aikana myös tänne suomeksi. En vielä tiedä, kirjoitanko noihin suunnilleen samat jutut vai kuinka teen, mut tuo Kimchiland tulee olemaan hieman virallisempi mitä tää mun Unagidon-blogi.


Niiiiin vielä yks juttu! Muutama päivä sitten GreenPeace lähestyi mua sähköpostilla joulukampanjansa merkeissä. He etsivät blogaajia, jotka voisivat lahjoittaa heille blogiaikaa hyväntekeväisyystarkoituksessa. GreenPeacen joulukampanjabanneri löytyy siis aina jouluun saakka tuosta sivupalkista; sitä kautta voi antaa joululahjan sellaiselle, jolla on jo kaikkea! :-)


World Order ~ Mind Shift

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu