Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

本の出版 ~ Book publishing

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

lauantai 13. marraskuuta 2010

本の出版 ~ Book publishing

Olin eilen töissä kaverin äidille omistetun kirjan julkistamistilaisuudessa Jyväskylän yliopistolla. Minä sekä minun kaveri, hänen veljensä sekä veljen tyttöystävä tehtiin noin kolmesataa pientä naposteluleipää vieraita varten. Ai että kun tuli maukkaita leipiä!↑ Kinkku-paprika-saaristolaisleivät.↑ Aurajuusto-lohi-saaristolaisleivät.↑ Tarjoilut valmiina odottamassa vieraita. Leipien lisäksi tarjoiltiin kuohuviiniä.

Leivät meni tosi hyvin kaupaksi, vaikka vieraita olikin hieman odotettua vähemmän. Päästiin itsekin syömään noita ihan kylliksi! ;-p Erityisesti nuo aurajuusto-lohi-leivät olivat taivaallisia! Täytyy pitää resepti mielessä... :-)


Kirjanjulkistamistilaisuuden jälkeen siivottiin paikat ja jatkettiin matkaa Hotelli Priimukselle, jossa bileitä jatkettaisiin illallisen merkeissä. Sinne oli tilattu illallinen juomineen ja tarjoilijoineen valmiiksi, joten meidän ei tarvinnut enää muuta kuin nauttia illasta. Nää bileet oli tän kirjanjulkistamistilaisuuden lisäksi kaverin äidin synttärit. Voi vide että maistui taas ruuat maukkaalta!↑ Alkuruokana sai buffetista salaatteja, siikaa, kanaleikkelettä ja kastikkeita sekä leivät. Alkumaljat ja viinitkin tarjoiltiin.↑ Pääruokana oli uunijuureksia, perunagratiinia, vuohenjuustotäytteistä broilerinfileetä sekä lohta ja torvisienikastiketta. Aaaaaaah! Parasta.↑ Jälkiruokana oli vadelma-valkosuklaa-juustokakkua. Naaaammmmmmm!


Tuo Jyväskylän Priimus on samalla hotelli- ja ravintola-alan oppilaitos sekä hotelli ja ravintola, joten nää ruuat on opiskelijoiden tekemiä sekä tarjoilijoina toimii opiskelijat. Palvelu oli tosi ammattitaitoista ja ruoka ihan ammattimaisesti valmistettua; ihan ois voinu olla viiden tähden ravintola, oikeesti! Eikä oo kallistakaan tuolla järkätä juhlia; täytyypä pitää seuraavat isommat juhlat itsekin tuolla! :-))↑ Kakkukahvien jälkeen oli tarjolla vielä raikasta ananasboolia, jonka voimin jaksoi jutustella pöydän ääressä aina puoleenyöhön saakka.


Puoliltaöin meillä loppui tilavaraus, joten siirryttiin jatkoille ison (lähinnä keski-ikäisen) porukan voimin Tanssiravintola Jyväshoviin! :-D Ei ollut ihan ehkä meidän kohderyhmälle, heh. Sisäänpääsykin maksoi kymmenen euroa + narikka, mutta onneksi kaverin äiti tarjos meidän nuorisojenginkin sisälle - en ois kyl muuten raaskinut mennä. ^^; Karaokea mentiin sinne lauleskeleen, mut joutu taas venaileen tunnin ennen kuin pääs laulamaan, huuh. Lauloin Jenni Vartiaisen Ihmisten edessä, joka ei kyllä ihan tonne karaokeen sit lopulta sopinutkaan - ja vitsi että sehän oli lyhyt biisi! Jos joutuu venaan sen tunnin lauluvuoroaan, pitäis osata valita mahdollisimman pitkä biisi... :-D

Vähänkään jos tuolla tanssiravintolassa jäi yksin seisoskeleen, hyökkäs sieltä heti keski-ikäiset miehet vinkumaan tanssilattialle... Eikö ne nää et oon niitä 20-30 vuotta nuorempi, vai luuleeko ne oikeesti et lähtisin niitten kaa tanssii; vielä kihlasormus sormessa?! :-D No ei yritystä ainakaan puuttunu! Huh, aikamoinen kokemus oli se tanssiravintola! :-D


Huomenna lähdenkin sitten taas laivalle! Meillä on ainejärjestön pikkujouluristeily, jonne lähtee mukaan noin 150 MARATA-alan opiskelijaa. Saa nähhä mitä siitäkin tulee! Viime vuonna en päässyt messiin töiden vuoksi, joten aattelin nyt sit käydä tsiigaan millanen tuo tapahtuma olis. Hintakaan ei ollut paha - vain 26 euroa koko setistä; bussi Jyväskylästä Turkuun, laiva Turusta Tukholmaan ja vielä takaisinkin samaa reittiä. Jeehhhh! Takaisin sitten maanantain ja tiistain välisenä yönä! :-) Raportoidaas sitten varmaankin tiistaina kui kävi!

2NE1 ~ It Hurts

3 kommenttia:

 • 16. marraskuuta 2010 klo 12.11 , Blogger markku vierula kirjoitti...

  Vau hyvän näkösiä annoksia :)

  Pikku kysymys olisko sulla jotain hyviä ideoita mitä täällä japanissa pystyisi tekemään noin naposteltavia suomalaisia joulu ruokia. kun olemme suomalaisten kanssa täällä miettineet että pitäisimme pikku joulut ens kuussa koulukavereille.
  joten olis kiva antaa suomalaista ruokakulttuuria edes hiukan :)

   
 • 16. marraskuuta 2010 klo 12.45 , Anonymous NgZ kirjoitti...

  Oi että on hyvännäköisiä eväitä!! Nälkä tulee aina blogiasi lukiessa :D Ne vanhat herrat varmaan olettaa, että nuoret naiset, jotka käyvät tuollaisissa paikoissa, tykkäävät vanhemmista miehistä xD

   
 • 16. marraskuuta 2010 klo 13.34 , Blogger Lotta 「lottimus」 Watia kirjoitti...

  Markku: Kannattaa käydä hakemassa naposteltavia Tokion lähettyvillä olevasta Ikeasta! Sillon kun vietettiin joulua Japanissa, tuli haettua skandinaaviset jouluherkut (piparit, kinkut, graavilohet yms) Osakan Ikeasta. Voihan sitä itsekin tehdä vaikka jotain joulutorttuja, jos vaan luumuhillot, voitaikinat ja uuni löytyy (ei välttämättä ihan helppo homma!). ;-p

  NgZ: Niinpä, niin ne varmaan siellä luulee... ^^;

   

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu