Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

シンガポールからの女性達 ~ Girls from Singapore

うなぎ丼 ♨ UNAGIDON

tiistai 28. syyskuuta 2010

シンガポールからの女性達 ~ Girls from Singapore

Viime viikolla, keskiyöllä torstain ja perjantain välillä, saapui Jyväskylään tämän syksyn viimeisetkin tutoroitavani. Edelliset singaporelaiset tyttöset palasivat kotiinsa jo tämän kuun alussa, ja nyt saapuivat sitten heidän kaverinsa, kolme tyttöä Singaporesta.



↑ Angel, Jill ja Janice tulivat Singapore Polytechnicistä meidän Jyväskylän Ammattikorkeakoulun järjestämään työharjoitteluun. He tulevat edellisten singaporelaisten tutoroitavieni tapaan työskentelemään jyväskyläläisessä hotellissa seuraavat kuusi kuukautta. :-)



↑ Sain tytöiltä kivan Singapore Polytechnic -paidan sekä Merlion-avaimenperän. :-))



↑ Sain myöskin neljä kiinalaista lyhtyä, jotka kuuluvat tähän vuodenaikaan. Viime viikolla oli kiinalainen keskisyksyn juhla, jolloin näitä lyhtyjä sytytetään koristukseksi. Sain niihin sisälle kynttilätkin! :-) Juhlaan kuuluu myös mooncake-leivonnaisia, mutta niitä eivät valitettavasti saaneet kuljetettua Suomeen. ;-p

Sain viime viikolla itseasiassa kutsun kahteenkin keskisyksyn juhlaan täällä Jyväskylässä (mun hongkongilaisen tutoroitavan luokse sekä kiinalaisen JAMKissa vakituisesti opiskelevan tyttösen luokse), mutta nuo juhlat oli juuri kun olin siellä tulkkikeikalla, byy.



↑ Oon hengaillut näitten singaporelaisten kanssa nyt joka päivä heidän saapumisensa jälkeen. Heidän työnsä alkaa vasta kahden viikon päästä, joten toivottavasti ei aika käy tylsäksi sitä odotellessa! :-p Yhdessä ollaan tehty muunmuassa ruokaa. Tässä kiinalaista yrttikeittoa kasviksilla ja porsaanlihalla. Oli jännän makusta mutta hyvvää! :-) Kyljessä on wan wan -nimisiä riisikeksejä sekä Milo-juoma.



↑ Milo-juoma on vähän kuin kaakaota, mutta sitä kutsutaan energiajuomaksi. Sanoivat tyttöset, että saattavat aamupalaksi vetäistä vain tämmöisen ja jaksavat sillä sitten pitkälle päivään. Maistui tää terveellisemmältä mitä ihan peruskaakao. :-p Sain mukaan pari pussia tätä! Siihen siis lisätään vain kuuma tai kylmä vesi ja sekoitetaan. :-)



↑↑ Pelattiin singaporelaisten luona myös Monopoly Deal -nimistä peliä. Tosi hyvä, mä haluun tän! Idea on periaatteessa sama mitä Monopolyssa, mutta korttipeliksi muutettuna. Paljon nopeempi on pelata mitä ne monituntiset Monopoly-lautapelisessiot, ja tää on iisi pitää mukana. Kuulemma tosi suosittu peli tällä hetkellä Singaporessa!



↑ Hee, voittajan on helppo hymyillä! Noora (myöskin tutor) voitti pelin, vaikka pelas ensimmäistä kertaa! Aika kovis. :-p (Huomatkaa hienot päivämäärät (kellonaika ei pidä muutes paikkaansa! ;-D))



↑↑ Eilen vein tyttöset koululle jutusteleen kv-koordinaattorin kanssa, jonka jälkeen otettiin lähipitseriasta pari pitsaa messiin ja tultiin meille katteleen leffaa! :-))


Nää, kuten edellisetkin singaporelaiset, on ihan mahtavia tyyppejä! Pakko kyllä Korean vaihdon aikana yrittää lennellä sinnekin suuntaan kevätlomalla vaikkapa! Haluun nähdä mestan, josta kuulee niin siidei juttui ja tulee näin siidei tyyppei. ^__^

5 kommenttia:

  • 28. syyskuuta 2010 klo 19.12 , Anonymous Minna kirjoitti...

    Kysy, tietävätkö Magma Heritage -nukkeliikkeen Singaporessa :) Siellä myyjä ainakin on "siide tyyppi" myös :) Haluaisin myös käymään Singaporessa!

     
  • 28. syyskuuta 2010 klo 20.27 , Blogger Lilya kirjoitti...

    Sullapa on paljon vaihtarihulinaa, kuulostaa kivalta. :-) Ja toi Milo-kaakao on kyllä niin hyvää, harmi kun en oo Suomessa törmänny siihen missään.

     
  • 28. syyskuuta 2010 klo 20.52 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    Minna: Täytyypä muistaa ensi kerralla kysäistä! :-)

    Lilya: Joo, hulinaa on ollut! :-) Milo on kyl namii. Missä oot sitä juonu, Thaimaassa?

     
  • 29. syyskuuta 2010 klo 19.51 , Anonymous pussijamssi kirjoitti...

    Haha, ihana Noora :D
    Mie en oikein oo saanu vaihtareihini yhteyttä kun ne tykkää hengailla vain espanjaa puhuvien "lajitovereidensa" kanssa - ei sitä väkisin tietty, yks kysy miten pääsis luonnonpuistoon niin lupasin viiä toki :>

     
  • 30. syyskuuta 2010 klo 10.56 , Blogger Lotta | Watia.fi kirjoitti...

    pussijamssi: Mäkin oon vähän yrittänyt noita muita vaihtareita kutsuu kylään jne., mut ei ne oo oikeen lähtenny. Hyvä kyllä, että ovat saaneet kavereita ja riittää tekemistä muutenkin! :-)

     

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu